image description
image description

Aking er skikkelig Fjellfartsgøy!

Skarslia Ski- og Akesenter ligger i Bergsjøområdet, ca 23 km fra Liapark, og er også et fint sted for familier. Her er det tilbud til alle med flotte akebakker, velpreparerte alpinløyper for store og små og turskiløyper opp til høyfjellet. Det er satt opp 2 grillhytter med plass til sammen 50 personer. Her kan du få servering av enten speketallerken eller småmat med lefsekling. Du kan også oppleve kveldskjøring i deler av bakken som nå har blitt lysbelagt. I tillegg er det mulig å kjøre kjelke med hodelykt, men dette må forhåndsbestilles

 Alpint Skarslia Ski- og Akesenter har en lyssatt barnebakke med nedfart på 200 meter, samt lyssatt 400 meter i hovedbakke. 4 alpin nedfarter på 1200, 1100, 1000 og 400 meter. Alpinløypene er av forskjellig nivå og passer for alle. Kveldskjøring onsdager og fredager i jul- og vinterferie.

 Kjelke Skarslia har også 2 av Norges lengste kjelkebakker på 1,3 km og 1,6 km. Du kan leie spesiallagde kjelker som er både enkle og doble. Moro for både store og små.


Ski-utleie, kafeteria og overnatting. I servicebygget finner du ski- og kjelkeutleie, de har også utleie av langrennsski og pulk. Kafeteria der du kan varme deg og slappe av inne eller nyte solen på terrassen om været tillater det, åpen fra 10:00 - 16:30.