image description
image description

Laudalsbrea

Inne fra 5 B

Laudalsbrea er en dobbel hytte og den nest største av hyttene. Hytten er på 108 kvadratmeter, pluss hems i begge avdelingene i hytten. Døren i mellom de to avdelingene i hytten kan enten være avstengt eller åpen, alt ettersom man ønsker. Hytten er ideell for treningssamlinger, dersom man er to familier på ferie sammen, eller man er på ferie alene og kun ønsker å leie en avdeling. 

I tillegg er det en stor underetasje på 150 kvadratmeter. Her vil du finne garderober for både menn og kvinner, vaskerom, handikap- toalett, badstuer, smørebod og lagringsplass for ski og annet utstyr. Denne etasjen vil også fungere som servicebygg for bobiler og de andre hyttene.

Laudalsbrea A har langsgående hems i stuen og totalt tolv sengeplasser ved maksimal kapasitet. Den har også egen veranda og kanskje den mest spennende planløsningen i stuen. Denne delen har to separate soverom, samt kjøkken og bad.

Laudalsbrea B har hems i gangen mot stue og totalt tolv sengeplasser ved maksimal kapasitet.  Del B har to separate soverom, samt kjøkken og bad. Den har overbygget inngangsparti og også den største verandaen med fantastisk utsikt mot fjellet. 

Bilse karnapp 5 B