image description
image description

Aktiviteter i Liapark

Våre hytter er plassert tett opptil Liatoppen Skisenter.  Med 9 km lysløype rett utenfor hyttedøra, ligger alt til rette for en god treningsrunde eller en deilig kveldstur. Lysløypene går over i 70 km preparerte løper på Votendalsåsen og er koblet opp mot løypene i høyfjellet ved Bergsjøområdet og løypenettet mot Torpo og Opheimsåsen.

Hele løypenettet er en del av Hallingdalsløypa Nord som strekker seg fra Myrdal til Golsfjellet.

Totalt tilbys det 400 km preparerte løyper i Ål, så Liapark er et utmerket utgangspunkt for alle skiinteresserte.

På sommerstid ligger det allerede mye til rette for en flott ferie. Ikke bare kan man benytte seg av det flotte turterrenget innover i fjellet, men friluftsinteresserte har også gode muligheter for jakt og fiske.

Et av de beste stedene i Norge for uthopp med paraglider ligger bare noen hundre meter fra hyttene.

Liapark vil hele veien sørge for å tilby best og flest mulig aktiviteter. Vi vil bygge ut nye aktiviteter hvert år, slik at man til enhver tid vil finne nye aktiviteter når man besøker området og hyttene igjen. 

I første omgang ønsker vi å utvide turmulighetene både for fot- og sykleturer, blant annet med kulturstier og trasseer for terrengsykler.

Kulturkommunen Ål i Hallingdal er en hyggelig bygd med vill, vakker og mektig natur. Her kan du bo eller feriere tett på naturen samtidig som du nytter deg av et stort aktivitetstilbud hele året. Besøk de mange attraksjonene og gå på konserter og teater i Ål kulturhus.  Ikke uten grunn at Ål har kultur og helse som sitt varemerke. I Ål er det mange muligheter for med aktiviteter, arrangement og attraksjoner. Se mer her!